Om oss

Hamar Dyreklinikk – en hjemmekoselig klinikk

Omsorgsfull behandling

Du finner ikke en klinikk med større omsorg for dyr. Mange velger oss ikke bare for vår behandling og rådgivning, men også for våre verdier og vår tilnærming til dyr. Det er vi stolte av. 

Sentral beliggenhet

Klinikken ligger i Aslagården sentralt i utkanten av Hamar sentrum, med gratis kundeparkering.

 

Minimal ventetid

Hos oss kan du få time raskt. Vi er en meget fleksibel klinikk, og vi er gode til å ”få plass” til alle og setter av tid til akutte tilfeller. Kom gjerne innom hvis du er forbi, så finner vi en time til deg og ditt dyr.

Familieatmosfære

Det skal ikke være noen hemmelighet at vi elsker jobben vår og har det fantastisk gøy med hverandre på klinikken. Vi tror at det er medvirkende til at kunder elsker å komme til oss. For det har en smittende effekt og skaper en familiær atmosfære.

Kveldsåpent

Vi har åpent på kveldene mandag og torsdag til klokken 19:00, hvor dere kan bestille time. Det gir deg mulighet til å komme til klinikken utenfor normal arbeidstid. Vi gjør dere oppmerksommme på at kveldstimene er ment for enkle undersøkelser og vaksiner, og at større utredninger vil bli satt opp på dagtid.

Akuttbehandling

Vi setter av tid til akutte konsultasjoner og har en god bemanning, så vi kan ta i mot syke og skadde dyr. Vi har også et tett samarbeid med spesialister, som vi kan henvise videre til der det er nødvendig.

 

Ofte hører vi at vi er en hjemmekoselig klinikk, hvor både dyr og mennesker føler seg komfortable – og det er vi glade for. Vi har alle et stort hjerte for dyr og elsker vårt arbeid med dem.

Klinikken har moderne utstyr og tilbyr et bredt spekter av veterinærtjenester for hunder og katter. Det kan du lese mer om her på hjemmesiden. Vi tar også innledende undersøkelser av kaniner og gnagere, og henviser dem videre hvis det kreves avansert behandling.

Mange velger oss ikke bare for vår behandling og rådgivning, men også for våre verdier og vår tilnærming til dyr. Du er alltid velkommen til å stikke innom og hilse på, dersom du er forbi klinikken. Velkommen til en liten, oversiktlig klinikk, hvor du som eier blir hørt og hvor vi som jobber her har som mål å gi kjæledyret ditt den beste behandling! Vi gleder oss til å hilse på deg og ditt kjæledyr!

Personvernerklæring for Hamar Dyreklinikk A/S

Dette sier våre kunder

Utrolig flink veterinær som tok seg god tid, tilpasset seg hunden min og lot han være på gulvet i stedet for bordet. Forklarte godt og viste at hun virkelig bryr seg om dyra våre ❤️

Tina Victoria Bergseteren

Kjempekoselige folk! Fint også med drop-in timer og påminnelse om når det er tid for vaksine. Når man må ha med seg en nysgjerrig 4-åring inn på klinikken tar de deg god tid til alle mulige spørsmål som måtte komme. Anbefales!

Solveig Rørstad Morken

Alltid hyggelige folk som virkelig kan jobben sin. De gjør også det lille ekstra som gjør at jeg aldri kommer til å dra noe annet sted med mine dyr. Digger dere ?

Ida Rønning Bysveen

Takk for all god hjelp, samtaler på telefon ang vår gamle og kloke pus de siste ukene. Tirsdag måtte vi gi slipp på henne etter 16 år og 8 mnd. Noe som for oss var forferdelig trist. Takk for omtanken og at dere gjorde denne stunden så fin for oss som var glad i henne ❤️ Dere er unike ❤️

Åse Høiby Bråthen

Tarzan har vært å blitt «knekket» litt av Malene i dag! Pysa Tarzan liksom, som synes alt hos dyrlegen er skummelt, men tøffest i gata hjemme. Men han syntes nok det var helt ok, og når vi var ferdig var han fortsatt venn med Malene. Tusen takk, kan ikke få rost dere nok, dere er en herlig gjeng alle sammen. Alltid blide og hjelpsomme.

Tove Østigård

Stor takk for omtenksom og verdig behandling både av den firbeine og dens «pårørende» da vår katt Pjusken var kommet til livets siste stoppested, etter 16 år som et trofast familiemedlem. De gangene katten har hatt behov for det, har den alltid fått den beste hjelp på dyreklinikken. Vi er takknemlige over at den fikk avslutte et lykkelig og aktivt liv på trygg og god måte, uten støy og stress.

Geir Magnusson

Jeg vil gjerne takke dere på Hamar Dyreklinikk for en helt fantastisk jobb dere gjorde på Tarzan i dag, dere er helt enestående og kan virkelig det dere gjør og gjorde det til en behagelig og god tur for han. Tusen hjertelig takk for god hjelp.

Ida Helene Jølstadengen

Hilsen fra en gammel herremann som bare siden i går er mye bedre. Takk for god hjelp. Hilsen fra Klumpe (og Line Jeanette Mahmut Akgül‎).

Klumpe

Møt vårt team