Priseksempler

Priseksempler på utvalgte behandlinger og operasjoner

Her kan du se noen eksempler på priser på noen av de mest alminnelige behandlingene. Alle priser er inkludert 25% moms. Kontakt oss gjerne hvis du trenger en utdypning eller priser på andre tjenester. Vi gjør deg/dere oppmerksomme på at prisoverslag på tanntrekk er vanskelig å gjennomføre uten at vi har sett hunden eller katten først.

Vaksiner og ID-merking

Når hunden eller katten vaksineres så får den en generell helseundersøkelse først. Dette er for å forsikre oss om at dyret er friskt. Vi sjekker øyne og ører, har stort fokus på tenner og jur, lytter på hjertet og lunger, og kjenner over hele dyret. Finner vi avvik så setter vi opp videre utredning til dette. Hos oss koster vaksine 627 kr. per dyr.

ID-merking er veldig viktig når man skaffer seg et dyr. Skulle hunden eller katten stikke av eller bli borte, kan den lett spores tilbake til eier. ID-merking er også lovpålagt ved utenlandsreise. ID-merking alene koster 1038 kr. (inkl. avgift til Dyreidentitet).
For å øke motivasjonen til ID-merking har vi valgt å sette prisen til 638 kr per katt/hund dersom det gjøres sammen med et annet besøk (tannbehandling, kastrering, annen operasjon osv.).

Valpe-/kattungepakker

Før valpene eller kattungene forlater oppdretter og skal ut i den store verden, så bør de ha gjennomgått en helsesjekk. Noen velger også å vaksinere samt ID-merke småtassene før de kommer til sine nye hjem. Hos oss får dere helsesjekk med tilhørende attest, ID-merking og vaksinering til 1140 kr per valp/kattunge. Vi registrerer også ID-merking inn til NKK på aktuelle valpekull. (Oppdrettere får rabatt på honoraret fra og med andre kull de kommer til oss med. Ta kontakt med oss for et prisoverslag).

Tannbehandling

I løpet av sitt liv vil hunden eller katten din ha behov for tannrens for å fjerne plakk og tannstein. Dette er en viktig del i forebygging av tannkjøttproblemer og løsning av tenner. Ved tannbehandling blir dyret dopet ned og så lagt i narkose, slik at dyret sover gjennom hele prosedyren. Dyret blir også koblet opp på intravenøs væske og overvåket til det er våkent. Ved tannbehandling fjernes tannstein, det utføres enn full undersøkelse av alle tenner, og det poleres. Det tas også røntgen av alle tenner.
Tannrens og tannsjekk for hund koster 2460 kr og tannrens og tannsjekk for katt koster 2108 kr.

Kloklipp

Vi tilbyr kloklipp for 424 kroner, gitt at dyret er rolig og godtar kloklippen. Vi har også klippekort for 10 klipp til 2993 kroner. Ellers kan vi tilby hjelp til deg som sliter med kloklipp på hunden din i form av atferdstrening og veiledning på klinikken.

Kastrering katt

Kastrering av både hunnkatt og hannkatt er et viktig tiltak for å forhindre uønskete kattungekull og villkatter. Katter er kjønnsmodne fra 4-6 måneders alder. De bør holdes innendørs fram til de er store nok for operasjon. Hos oss ønsker vi at katten veier over 2 kg. Ved kastrering blir katten dopet ned og så lagt i narkose. Den får smertebehandling og lokalbedøvelse. Hunnkatter får i tillegg intravenøs væskebehandling og narkoseovervåking fordi det er et større inngrep.
Hos hannkatter fjernes testikler gjennom et snitt i pungen, men hos hunnkatter fjernes eggstokker og livmor gjennom et snitt i buken.
Hannkattkastrering koster 1265 kr. (gjelder der hvor begge testikler er i pungen).
Hunnkattkastrering koster 2562 kr. (inkluderer body og to etterkontroller, siste med stingfjerning).