Priseksempler

Priseksempler på utvalgte behandlinger og operasjoner

Her er det eksempler på priser på noen av de mest vanlige behandlingene. Alle priser er inkludert 25% moms. Kontakt oss gjerne hvis du du har spørsmål eller lurer på pris på andre tjenester.

Prisoverslag på tanntrekk er vanskelig å gi uten at vi har sett hunden eller katten først.

Vaksiner og ID-merking

Når hunden eller katten vaksineres så får den en generell helseundersøkelse først. Dette er for å forsikre oss om at dyret er friskt. Vi sjekker øyne og ører, har stort fokus på tenner og jur, lytter på hjertet og lunger, og kjenner over hele dyret. Finner vi avvik så setter vi opp videre utredning til dette. Hos oss koster vaksine 642 kr per dyr.

ID-merking er veldig viktig når man skaffer seg et dyr. Skulle hunden eller katten stikke av eller bli borte, kan den lett spores tilbake til eier. ID-merking er også lovpålagt ved utenlandsreise og utstedelse av pass. ID-merking alene koster 1059 kr (inkl. avgift til Dyreidentitet).
For å øke motivasjonen til ID-merking har vi valgt å sette prisen til 651 kr per katt/hund dersom det gjøres sammen med et annet besøk (tannbehandling, kastrering, annen operasjon osv).

Valpe-/kattungepakker

Før valpen eller kattungen forlater oppdretter og skal ut i den store verden, så bør den ha gjennomgått en helsesjekk. Noen velger også å vaksinere samt ID-merke småtassene før de kommer til sine nye hjem. Hos oss får dere helsesjekk med tilhørende attest, ID-merking og vaksinering til 1165 kr per valp/kattunge. (Oppdrettere kan få rabatt på honoraret fra og med tredje kull de kommer til oss med. Ta kontakt med oss for et prisoverslag).

Tannbehandling

I løpet av sitt liv vil hunden eller katten din mest trolig ha behov for tannrens for å fjerne plakk og tannstein. Dette er en viktig del i forebygging av tannkjøttproblemer og løsning av tenner. Ved tannbehandling blir dyret sedert og lagt i narkose, slik at dyret sover gjennom hele prosedyren. Dyret blir også koblet opp på intravenøs væske og overvåket til det er våkent. Ved tannbehandling fjernes tannstein, det utføres en full undersøkelse av alle tenner, og tennene poleres tilslutt. Det tas alltid røntgen av alle tenner, dette for å finne skjulte skader eller sykdommer.
Tannrens og tannsjekk for hund koster 2582 kr og tannrens og tannsjekk for katt koster 2223 kr.

Kloklipp

Vi tilbyr kloklipp for 434 kr, gitt at dyret er rolig og godtar kloklippen. Vi har også klippekort for 10 klipp til 3054 kr. Ellers kan vi tilby hjelp til deg som sliter med kloklipp på hunden din i form av atferdstrening og veiledning på klinikken.

Kastrering katt

Kastrering av både hunnkatt og hannkatt er et viktig tiltak for å forhindre uønskete kattungekull og villkatter. Katter er kjønnsmodne fra 4-6 måneders alder. De bør holdes innendørs fram til de er store nok for operasjon. Hos oss ønsker vi at katten veier over 2 kg. Ved kastrering blir katten dopet ned og så lagt i narkose. Den får smertebehandling og lokalbedøvelse. Hunnkatter får i tillegg intravenøs væskebehandling og narkoseovervåking fordi det er et større inngrep.
Hos hannkatter fjernes testikler gjennom et snitt i pungen, men hos hunnkatter fjernes eggstokker og livmor gjennom et snitt i buken.
Hannkattkastrering koster 1296 kr (gjelder der hvor begge testikler er i pungen).
Hunnkattkastrering koster 2611 kr (inkluderer body og to etterkontroller, siste med stingfjerning).