fbpx

Det første besøket

Velkommen til Hamar Dyreklinikk - din veterinær sentralt i Hamar!

Det aller viktigste for en god start er at du som eier er rolig, for det vil påvirke dyret ditt på en positiv måte. Vi anbefaler at du kommer på et kort besøk på klinikken sammen med ditt kjæledyr før deres første konsultasjon. Så kan dyret bli kjent med omgivelsene og få en godbit eller to. Vi vil gjerne hilse på dere. Hvis dyret ditt har vært på klinikken tidligere hvor det bare har fått positive opplevelser, så vil det ofte føle seg tryggere.

Før timen

Når du har bestilt time hos oss, er det et par praktiske ting det er greit å huske på. Prøv å la hunden være godt luftet før dere kommer til klinikken, med mindre det er mistanke om urinveisproblemer, da trenger vi ofte en urinprøve. Pass på å holde katten innendørs før timen, så du er sikker på at den ikke stikker av rett før dere skal dra. Katter transporteres tryggest i egnede transportbur.

Ha med godbiter du vet dyret liker ekstra godt, da de ikke alltid liker våre godbiter. Hvis det allerede sitter dyr og venter på klinikken, spør andre eiere først om det er greit at dyret ditt hilser på deres. Annen praktisk informasjon blir gitt til hvert enkelt tilfelle.

Følg oss gjerne i sosiale medier for nyttig informasjon og nyheter.

Hamar Dyreklinikk ansatte på klinikken

Bestill time via kontaktskjema eller telefon 62509100. Har du spørsmål rundt det første besøket eller andre henvendelser er det bare å ta kontakt med oss.


  • Hva koster det
  • Før operasjon/tannbehandling
  • Betalingsbetingelser
Les om priser, priseksempler, forsikring og Resurs Bank her 
Før en operasjon skal dyret være godt luftet og ha gjort fra seg. For katter som holdes innendørs før en time, må det tilbys en kattedo de kan benytte. Dyret skal også møte fastende til timen sin. Det vil si at for hunder så gis det ikke noen frokost samme dag, mens for katter så tas matskålen vekk før dere går til sengs kvelden før.
Betaling utføres samme dag som besøket, enten kontant eller med bankkort/kredittkort. Et annet alternativ er bruken av Resurs Bank, les mer om dette her. Vi gir ikke ut faktura.
Har du forsikret dyret ditt i et selskap som har direkteoppgjør, kan det ordnes et direkteoppgjør hvor du bare betaler egenandelen hos oss. Er dyret ditt forsikret i et selskap som ikke tilbyr direkteoppgjør, betaler du hele summen selv og får tilbakebetalt fra selskapet ditt.