top of page

Kampanje - Helsesjekk kun 199,-

Vi som jobber på Hamar Dyreklinikk ønsker å gi alle nye og faste kunder muligheten til å bestille en helsesjekk kun 199,- (ord. pris 585,-) til sin firbeinte venn. Tilbudet gjelder for både katter og hunder. Vi tilbyr også rabattert pris på vaksine, nå får du vaksine til 499,- (ord pris 784).

For oss står dyrenes velferd i fokus og vi vet hvor viktig det er at alle dyr gjennomgår en årlig helsekontroll. Derfor ønsker vi å gi et tilbud som gjenspeiler de verdiene som er viktige for oss. Ved en slik gjennomgang kan vi konstatere at helsen er bra eller eventuelt avdekke helseproblemer på et tidlig stadium. Blir et problem avdekket på et tidlig stadium er prognosene mye bedre for dyret. 

Vi har et begrenset antall timer til gratis helsesjekk, så det kan være lurt å bestille tidlig. Bestill time via skjemaet under eller ring oss på telefon: 62 50 91 00

resepsjon-hamar-dyreklinikk.jpg

Når dyret ditt skal vaksineres vil vi gjennomføre en helsesjekk, kun helt friske dyr vil bli vaksinert. Om man finner avvik ved helseundersøkelsen skal dette undersøkes og dyret skal erklæres friskt før vaksinering. 

Bestill time

Ønsker du å bestille time til ditt kjæledyr? Ring oss, send oss en e-post eller bruk skjemaet på nettsiden. Vi hjelper deg gjerne. *Tilbudet må bestilles i kampanjeperioden og undersøkelsen må utføres innen utgangen av november 2023.

 

Hamar Dyreklinikk | Vangsvegen 132, 2318 Hamar | Telefon: 62 50 91 00 | E-post: post@hamardyreklinikk.no

Bestill time, send forespørsel

Takk for innsendingen din!

bottom of page