top of page

Kampanje - Kastrering av hannkatt

Nå har vi vårkampanje og tilbyr kastrering av hannkatt til kun 990 (ord. pris 1353,-). Ønsker du å id-merke katten din samtidig koster dette 630,- i tillegg.

Så lenge katten din ikke skal brukes til avl, anbefaler vi at du kastrerer den. Bestill time via skjemaet under eller ring oss på telefon: 62 50 91 00

Hvorfor og når bør hannkatter kastreres?

Hannkatter kan bli kjønnsmodne allerede ved 4-6 måneders alder og vi anbefaler at de kastreres omkring 5 - 6 måneders alder. En ukastrert hannkatt vil markere reviret sitt med urin som har en sterk lukt. Dette gjør de ofte både inne og ute. En ukastrert hannkatt vil også gjerne streife omkring i perioder og kan være lenge borte . Ved å kastrere hannkatten din vil den som regel holde seg mer i nærheten av hjemmet og i tillegg reduserer man sannsynligheten for skader, sår og sykdommer i forbindelse med slosskamper med andre katter.  Ved å kastrere katten din vil du også ta del i  vårt felles ansvar om å unngå flere hjemløse kattunger. Les mer om kastrering her.

Bestill time

Ønsker du å bestille time til ditt kjæledyr? Ring oss, send oss en e-post eller bruk skjemaet på nettsiden. Vi hjelper deg gjerne. *Tilbudet må bestilles i kampanjeperioden og undersøkelsen må utføres innen utgangen av uke 25.

 

Hamar Dyreklinikk | Vangsvegen 132, 2318 Hamar | Telefon: 62 50 91 00 | E-post: post@hamardyreklinikk.no

Bestill time, kastrering av hannkatt

Takk for innsendingen din!

bottom of page