top of page

Sommerkampanje - I juli har vi fokus på kattens helse

I juli ønsker vi å rette fokuset mot kattens helse og velvære. Alle nye og eksisterende kunder kan nå bestille en rekke ulike veterinærtjenester til en veldig god pris.

  • Helsesjekk: kr 199 (før kr 618)

  • Kastrering hannkatt: kr 850 (før kr 1353)

  • Kastrering hunnkatt: kr 1990 (før kr 2760)

  • Id-merking: kr 590 (før kr 780)

  • Vaksine: kr 500 (før kr 750)

Bestill time via skjemaet under eller ring oss på telefon: 62 50 91 00

Helsesjekk og tannsjekk

Alle katter trenger en årlig helsekontroll for å konstatere at helsen er bra eller for å avdekke eventuelle helseproblemer på et tidlig stadium. Avdekkes problemene på et tidlig stadium er prognosene mye bedre. At dyret får nødvendige vaksiner er også viktig.

Det kan være veldig vanskelig for en eier å se at katten sin at den lider, siden de er veldig gode til å skjule smerte. Derfor anbefaler vi alle katteiere å bestille en kontroll hos veterinæren. Da får vi sammen mulighet til å se at alt står bra til med kjæledyret ditt eller om det trenger videre behandling.

Vaksine mot rabies og leptospirose er ikke ink. i tilbudet.

Bestill time via skjemaet under eller ring oss på telefon: 62 50 91 00​

Kastrering av katt

Vi anbefaler at alle katter som ikke skal brukes i avl kastreres. Nå har vi kampanjepris på kastrering av hunnkatt og hannkatt, inkludert i prisen er også en sårkontroll. Det finnes flere grunner til at du bør kastrere katten din. En kastrert katt vil farte mindre omkring og bli mer hjemmekjær. I tillegg kan problemer med urinmarkering og slåssing med andre katter reduseres. Samt at du tar et samfunnsansvar gjennom at katten ikke får parret seg og gitt uønskede avkom.

 

For oss er kastrering er et rutineinngrep og våre veterinærer har høyt fokus på smertebehandling under og etter inngrepet, slik at katten din kommer seg raskt etter behandlingen. 

Vi tilbyr også rabattert pris på id-merking hvis du ønsker det samtidig. Kampanjepris på id-merking: 590,- (ord pris 780,-).

Bestill time via skjemaet under eller ring oss på telefon: 62 50 91 00​​

Viktig beskjed til alle dyr som skal ta narkose!

Når dyret ditt skal i narkose, anbefaler vi på det sterkeste at det blir tatt en blodprøveanalyse. Denne analysen kan gi oss viktige svar vi ellers ikke får gjennom å utføre en klinisk undersøkelse. En av ti unge dyr har funn av sykdom på blodprøver. For eldre dyr, som er over syv år, øker dette tallet til fire av ti. Blodprøveanalyse koster 1400,- og kommer som et tillegg. Om dyret ditt har tatt en slik prøve i løpet av de siste seks mnd. kan vi bruke denne prøven.

Bestill time

Ønsker du å bestille time til ditt kjæledyr? Ring oss, send oss en e-post eller bruk skjemaet på nettsiden. Vi hjelper deg gjerne. 

 

Hamar Dyreklinikk | Vangsvegen 132, 2318 Hamar | Telefon: 62 50 91 00 | E-post: post@hamardyreklinikk.no

Bestill time, sommerkampanje

Takk for innsendingen din!

bestilll
bottom of page