fbpx

Hamar Dyreklinikk søker resepsjonist i 100% fast stilling

Hamar Dyreklinikk er en moderne og nyoppusset smådyrklinikk som ligger midt i Hamar sentrum. Her jobber tre veterinærer, to dyrepleiere og en dyrepleier/resepsjonist.

Vår resepsjonist skal flytte, og vi søker derfor etter en ny resepsjonist fra 1. september.

Hamar Dyreklinikk har fokus på å være en hjemmekoselig klinikk med høy faglig standard

På Hamar Dyreklinikk har vi det gøy på jobb, og vi er en godt sammensveiset gjeng med stabile ansatte. Vi konkurrerer på faglighet og service, og har en god variasjon av travle dager og pusterom innimellom. Vi har det meste av utstyr som en middelsstor smådyrklinikk må ha, og vi ønsker at dyrene og eierne som kommer til oss føler seg godt ivaretatt og får en hyggelig opplevelse.

Vi søker deg som kan være vårt ansikt utad

Resepsjonisten er den første eieren og dyret møter, og vi søker deg som er sprudlende og genuint interessert i dyr og mennesker. Vi vil helst at du har noe erfaring fra salg og kundebehandling, er imøtekommende, selvstendig og trives med flere baller i luften. Du administrerer tiden din godt, arbeider systematisk og har oversikt. Det er også viktig at du bidrar til det gode miljøet på klinikken, i tillegg til å gi utmerket kundebehandling og omsorg til våre pasienter og deres eiere.

Vi kan tilby et svært hyggelig arbeidsmiljø og pelskontakt i arbeidstiden

Arbeidsoppgavene består i å ta imot dyr og eiere når de ankommer klinikken, samt svare på henvendelser på telefon og e-post. Det vil også være varebestilling av fór og andre rekvisita, samt følge opp betalinger, forsikringssaker og kasseoppgjør. Vi ønsker også at du kan bidra på sosiale medier, og fronte oss på Facebook og Instagram.

Du må ha gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper.

Åpningstidene våre er fra kl. 08.00 til 16.00, med en langdag hvor vi har åpent til kl. 18.00. Arbeidstiden er 37,5 timer per uke, med lønnet lunsj.

Arbeidstiden din er i utgangpunktet mellom 07.45 og 16.15.

Lønn etter avtale.

Har du spørsmål så ta gjerne kontakt

Kontakt daglig leder Helene Sofie Marvik på post@hamardyreklinik.no eller 62 50 91 00 dersom du har spørsmål. Søknad mottas på e-post ovenfor og behandles fortløpende.
Søknadsfrist 15.06.2021.
Tiltredelse: september 2021
Vi gleder oss til å høre fra deg!