fbpx

Om klinikken

Hamar Dyreklinikk – en hjemmekoselig klinikk

Omsorgsfull behandling

Vi er en klinikk med stor omsorg for dyr, og ønsker at et besøk hos oss blir hyggelig både for dyr og eier. På klinikken må vi noen ganger gjøre ting som dyret synes er ubehagelig eller skremmende, men vi prøver å minimere stress og gjøre prosedyrer så skånsomt som mulig. Hvis det er behov for det, så får dyret noe å slappe av på, slik at vi ikke stresser det unødvendig.

Sentral beliggenhet

Klinikken ligger i Aslagården sentralt i utkanten av Hamar sentrum, med gratis kundeparkering i 45 minutter (husk å trekke P-lapp).

Minimal ventetid

Hos oss ønsker vi å hjelpe deg så fort som mulig. Vi setter av tid til akutte tilfeller og prøver å være fleksible med tidspunkt. Kom gjerne innom hvis du er forbi, så finner vi en time til deg og dyret ditt.

God atmosfære

Det er ikke en hemmelighet at vi som jobber her elsker jobben vår og har det fantastisk gøy sammen på jobb. Vi håper at det er medvirkende til at kunder synes det er hyggelig å komme til oss.

Kveldsåpent

Vi har åpent på kveldstid på torsdager. Det gir deg mulighet til å komme til klinikken utenfor normal arbeidstid. Kveldstimene er ment for enkle undersøkelser og vaksiner, større utredninger og operasjoner må bli satt opp på dagtid.

Akuttbehandling

Vi setter av tid til akutte konsultasjoner, så vi kan som oftest ta i mot syke og skadde dyr samme dag. Ring oss for å sette opp en tid. Vi har et tett samarbeid med andre dyreklinikker, som vi kan henvise videre til dersom det er nødvendig.

Din hjemmekoselige dyreklinikk sentralt i Hamar

Vi hører ofte at vi er en hjemmekoselig klinikk, hvor både dyr og mennesker føler seg sett – og det er vi glad for. Vi veterinærer, dyrepleiere og sykepleiere har alle et stort hjerte for dyr og elsker vår hverdag med dyr og å kunne hjelpe dem.

Hamar Dyreklinikk har moderne utstyr og tilbyr et bredt spekter av veterinærtjenester for hund og katt. Vi tar også innledende undersøkelser av kanin og gnagere, og henviser dem videre hvis det kreves avansert behandling. Du kan lese mer om våre tjenester og hva vi tilbyr her.
Du er alltid velkommen til å stikke innom og hilse på oss, dersom du er forbi klinikken. Vi gleder oss til å hilse på deg og ditt kjæledyr! Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Personvernerklæring for Hamar Dyreklinikk A/S

Møt vårt team

Dette sier våre kunder

Utrolig flink veterinær som tok seg god tid, tilpasset seg hunden min og lot han være på gulvet i stedet for bordet. Forklarte godt og viste at hun virkelig bryr seg om dyra våre ❤️

Tina Victoria Bergseteren

Kjempekoselige folk! Fint også med drop-in timer og påminnelse om når det er tid for vaksine. Når man må ha med seg en nysgjerrig 4-åring inn på klinikken tar de deg god tid til alle mulige spørsmål som måtte komme. Anbefales!

Solveig Rørstad Morken

Alltid hyggelige folk som virkelig kan jobben sin. De gjør også det lille ekstra som gjør at jeg aldri kommer til å dra noe annet sted med mine dyr. Digger dere ?

Ida Rønning Bysveen

Takk for all god hjelp, samtaler på telefon ang vår gamle og kloke pus de siste ukene. Tirsdag måtte vi gi slipp på henne etter 16 år og 8 mnd. Noe som for oss var forferdelig trist. Takk for omtanken og at dere gjorde denne stunden så fin for oss som var glad i henne ❤️ Dere er unike ❤️

Åse Høiby Bråthen

Tarzan har vært å blitt «knekket» litt av Malene i dag! Pysa Tarzan liksom, som synes alt hos dyrlegen er skummelt, men tøffest i gata hjemme. Men han syntes nok det var helt ok, og når vi var ferdig var han fortsatt venn med Malene. Tusen takk, kan ikke få rost dere nok, dere er en herlig gjeng alle sammen. Alltid blide og hjelpsomme.

Tove Østigård

Stor takk for omtenksom og verdig behandling både av den firbeine og dens «pårørende» da vår katt Pjusken var kommet til livets siste stoppested, etter 16 år som et trofast familiemedlem. De gangene katten har hatt behov for det, har den alltid fått den beste hjelp på dyreklinikken. Vi er takknemlige over at den fikk avslutte et lykkelig og aktivt liv på trygg og god måte, uten støy og stress.

Geir Magnusson

Jeg vil gjerne takke dere på Hamar Dyreklinikk for en helt fantastisk jobb dere gjorde på Tarzan i dag, dere er helt enestående og kan virkelig det dere gjør og gjorde det til en behagelig og god tur for han. Tusen hjertelig takk for god hjelp.

Ida Helene Jølstadengen

Hilsen fra en gammel herremann som bare siden i går er mye bedre. Takk for god hjelp. Hilsen fra Klumpe (og Line Jeanette Mahmut Akgül‎).

Klumpe