fbpx

Priser

Hamar Dyreklinikk utfører behandlinger og operasjoner til priser på et prisvennlig nivå. Vi gir deg alltid en pris eller et prisoverslag før vi utfører behandlinger og operasjoner. Ved noen sykdomstilstander kan det være forskjellige behandlingsmuligheter; for eksempel om man ønsker kun symptomatisk behandling eller om man ønsker å komme til bunns i problemet/sykdommen. Vi gir deg alltid en vurdering fra et faglig perspektiv, slik at du kan gjøre riktig avgjørelse for ditt dyr.

Under kan se noen priseksempler og lese om mulighet for finansiering gjennom Resurs Bank her på siden.

Priseksempler på utvalgte behandlinger og operasjoner

Her er det eksempler på priser på noen av de mest vanlige behandlingene. Alle priser er inkludert 25% moms. Kontakt oss gjerne hvis du du har spørsmål eller lurer på pris på andre tjenester.

Prisoverslag på tanntrekk er vanskelig å gi uten at vi har sett hunden eller katten først, og også vurdert røntgenbilder av tennene.


Vaksiner og ID-merking

Ved vaksine så får hunden eller katten en generell helseundersøkelse samtidig. Dette er for å forsikre oss om at dyret er friskt. Vi sjekker øyne og ører, har stort fokus på tenner og jur, lytter på hjertet og lunger, og kjenner over hele dyret. Finner vi avvik så diskuterer vi videre utredning av dette. Hos oss koster en vaksine og helsesjekk 700 kr per dyr.

ID-merking er veldig viktig når man skaffer seg et dyr. Skulle hunden eller katten bli borte, kan man ved å scanne katten finne riktig eier. ID-merking er også lovpålagt ved utenlandsreise og utstedelse av pass. ID-merking alene koster 1150 kr (inkl. avgift til Dyreidentitet).
For å øke motivasjonen for ID-merking har vi valgt å sette prisen til 709 kr per katt/hund dersom det gjøres sammen med et annet besøk (vaksine, tannbehandling, kastrering etc).


Valpe-/kattungepakker

Før valpen eller kattungen forlater oppdretter og skal ut i den store verden, så bør den ha gjennomgått en helsesjekk. De fleste velger også å vaksinere og ID-merke småtassene før de kommer til sine nye hjem. Hos oss får oppdrettere med et kull helsesjekk med tilhørende attest, ID-merking og vaksinering til 1305 kr per valp/kattunge.


Tannbehandling

I løpet av sitt liv vil hunden eller katten din mest trolig ha behov for tannrens for å fjerne plakk og tannstein. Dette er viktig for å forebygge tannkjøttproblemer og løse tenner.

Ved tannbehandling blir dyret først sedert og så lagt i narkose, slik at dyret sover gjennom hele prosedyren. Dyret blir også koblet opp på intravenøs væske og overvåket til det er våkent. Ved tannbehandling fjernes tannstein, det utføres en full undersøkelse av alle tenner, og tennene poleres tilslutt. Det tas alltid røntgen av alle tenner, dette for å finne skjulte skader eller sykdommer.
Tannrens for hund koster 2820 kr og tannrens for katt koster 2441 kr. Hvis hunden din ikke puster ordentlig selv under anestesien, så legges den på kunstig ventilering, dvs en respirator som puster for den. Det gir et pristillegg på 703 kr.


Kloklipp

Vi tilbyr kloklipp for 458 kr, gitt at dyret er forholdsvis rolig og godtar kloklippen. Vi har også klippekort for 10 klipp til 3308 kr.


Kastrering katt

Kastrering av både hunnkatt og hannkatt er et viktig tiltak for å forhindre uønskede kattungekull og villkatter. Katter er kjønnsmodne fra 4-6 måneders alder. De bør holdes innendørs fram til de er gamle nok til å bli kastrert. Ved kastrering blir sedert og så lagt i narkose. Den får smertebehandling og lokalbedøvelse. Hunnkatter får i tillegg intravenøs væskebehandling, gassnarkose og narkoseovervåking fordi det er et større inngrep.
Hos hannkatter fjernes testikler gjennom et snitt i pungen, mens hos hunnkatter fjernes eggstokker og livmor gjennom et snitt i buken.
Hannkattkastrering koster 1387 kr (gjelder ikke ved kryptorchisme, kontakt oss isåfall for pris).
Hunnkattkastrering koster 2771 kr (inkluderer body og etterkontroll, samt eventuell stingfjerning).


Blodprøve

Vi tilbyr blodprøve til alle dyr som skal i anestesi, og anbefaler det særlig til alle dyr som er middelaldrende, dvs hunder og katter over 7 år. Blodprøve i forbindelse med anestesi er en full blodprøve med hematologi og biokjemi, samt elektrolytter. Vanligvis koster dette 2222 kr når det tas samtidig med en konsultasjon. Ved anestesi tilbys samme blodprøve til 1203 kr.


HD/AD røntgen

Vi tilbyr HD og AD røntgen av hund. Pris inkluderer sedasjon og innsendelse til Norsk Kennel Klub, men ikke gebyret som NKK tar for å avlese bildene. HD røntgen koster 2705 kr, og HD og AD røntgen samtidig koster 3778 kr.


Dyrekiropraktikk

Første konsultasjon hos dyrekiropraktor koster 1378 kr.

Etterfølgende kontroll koster 1128 kr.


Kontakt Hamar Dyreklinikk

Ønsker du å bestille time til ditt kjæledyr? Eller har du noen spørsmål rundt priser? Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.

Hamar Dyreklinikk | Vangsvegen 132, 2318 Hamar | Telefon: 62 50 91 00 | E-post: post@hamardyreklinikk.no | Facebook