fbpx

Priser

Vi gir deg alltid en pris eller et prisoverslag før vi utfører behandlinger og operasjoner. Ved noen sykdomstilstander kan det være forskjellige behandlingsmuligheter; for eksempel om man ønsker kun symptomatisk behandling eller om man ønsker å komme til bunns i problemet/sykdommen. Vi gir deg alltid en vurdering fra et faglig perspektiv, slik at du kan gjøre riktig avgjørelse for ditt dyr.

Under kan se noen priseksempler og lese om mulighet for finansiering gjennom Resurs Bank her på siden.

Priseksempler på utvalgte behandlinger og operasjoner

Her er det eksempler på priser på noen av de mest vanlige behandlingene. Alle priser er inkludert 25% moms. Kontakt oss gjerne hvis du du har spørsmål eller lurer på pris på andre tjenester.

Prisoverslag på tanntrekk er vanskelig å gi uten at vi har sett hunden eller katten først, og også vurdert røntgenbilder av tennene. Hvis tannrens og munnhuleundersøkelse er utført hos en annen klinikk, og du ønsker at vi skal vurdere journal og tannrøntgenbilder for å kunne gi et prisoverslag for videre tannbehandling, koster dette 500 kr.


Konsultasjon

Enhver sykdomsutredning starter med en konsultasjon, og prisene er tidsavhengig. Tidsbruken gjelder også jobben som i ettertid går med til skriving av journal og eventuell oppfølging.
Konsultasjonspris starter på 1.080 kr (0-15 min), prøvetaking osv. vil komme i tillegg.


Vaksiner og ID-merking

Ved vaksine så får hunden eller katten en generell helseundersøkelse samtidig. Dette er for å forsikre oss om at dyret er friskt. Vi sjekker øyne og ører, har stort fokus på tenner og jur, lytter på hjertet og lunger, og kjenner over hele dyret. Finner vi avvik så diskuterer vi videre utredning av dette. Hos oss koster en vaksine og helsesjekk 760 kr per dyr.

ID-merking er veldig viktig når man skaffer seg et dyr. Skulle hunden eller katten bli borte, kan man ved å scanne katten finne riktig eier. ID-merking er også lovpålagt ved utenlandsreise og utstedelse av pass. ID-merking alene koster 1296 kr (inkl. avgift til Dyreidentitet).
For å øke motivasjonen for ID-merking har vi valgt å sette prisen til 800 kr per katt/hund dersom det gjøres sammen med et annet besøk (vaksine, tannbehandling, kastrering etc).


Valpe-/kattungepakker

Før valpen eller kattungen forlater oppdretter og skal ut i den store verden, så bør den ha gjennomgått en helsesjekk. De fleste velger også å vaksinere og ID-merke småtassene før de kommer til sine nye hjem. Hos oss får oppdrettere med et kull helsesjekk med tilhørende attest, ID-merking og vaksinering til 1473 kr per valp/kattunge.


Tannbehandling

I løpet av sitt liv vil hunden eller katten din mest trolig ha behov for tannrens for å fjerne plakk og tannstein. Dette er viktig for å forebygge tannkjøttproblemer og løse tenner.

Ved tannbehandling blir dyret først sedert og så lagt i narkose, slik at dyret sover gjennom hele prosedyren. Dyret blir også koblet opp på intravenøs væske og overvåket til det er våkent. Ved tannbehandling fjernes tannstein, det utføres en full undersøkelse av alle tenner, og tennene poleres tilslutt. Det tas alltid røntgen av alle tenner, dette for å finne skjulte skader eller sykdommer.
Tannrens for hund koster 3523-4188 kr og tannrens for katt koster 3168 kr. Hvis hunden din ikke puster ordentlig selv under anestesien, så legges den på kunstig ventilering, dvs en respirator som puster for den. Dette er inkludert i prisen.


Kloklipp

Vi tilbyr kloklipp for 364 kr, gitt at dyret er forholdsvis rolig og godtar kloklippen. Vi har også klippekort for 10 klipp til 2849 kr.


Kastrering katt

Kastrering av både hunnkatt og hannkatt er et viktig tiltak for å forhindre uønskede kattungekull og villkatter. Katter er kjønnsmodne fra 4-6 måneders alder. De bør holdes innendørs fram til de er gamle nok til å bli kastrert. Ved kastrering blir sedert og så lagt i narkose. Den får smertebehandling og lokalbedøvelse. Hunnkatter får i tillegg intravenøs væskebehandling, gassnarkose og narkoseovervåking fordi det er et større inngrep.
Hos hannkatter fjernes testikler gjennom et snitt i pungen, mens hos hunnkatter fjernes eggstokker og livmor gjennom et snitt i buken.
Hannkattkastrering koster 1576 kr (gjelder ikke ved kryptorchisme, kontakt oss isåfall for pris).
Hunnkattkastrering koster 3081 kr (inkluderer body og etterkontroll, samt eventuell stingfjerning).


Blodprøve

Vi tilbyr blodprøve til alle dyr som skal i anestesi, og anbefaler det særlig til alle dyr som er middelaldrende, dvs hunder og katter over 7 år. Blodprøve i forbindelse med anestesi er en full blodprøve med hematologi og biokjemi, samt elektrolytter. Vanligvis koster dette 2510 kr når det tas samtidig med en konsultasjon. Ved anestesi tilbys samme blodprøve til 1356 kr.

Vi tilbyr også en utvidet screening for eldre katter som inkluderer sjekk av stoffskifte og en markør som oppdager nyresykdom på et tidlig stadium (SDMA). Denne koster til vanlig 3938 kr, men tilbys til 2784 kr sammen med anestesi.


HD/AD røntgen

Vi tilbyr HD og AD røntgen av hund. Pris inkluderer sedasjon og innsendelse til Norsk Kennel Klub, men ikke gebyret som NKK tar for å avlese bildene. HD røntgen koster 3001 kr, og HD og AD røntgen samtidig koster 4256 kr.


Dyrekiropraktikk

Første konsultasjon hos dyrekiropraktor koster 1493 kr.

Etterfølgende kontroll koster 1163 kr.


Kontakt Hamar Dyreklinikk

Ønsker du å bestille time til ditt kjæledyr? Eller har du noen spørsmål rundt priser? Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.

Hamar Dyreklinikk | Vangsvegen 132, 2318 Hamar | Telefon: 62 50 91 00 | E-post: post@hamardyreklinikk.no | Facebook