top of page

Forsikring

Sykdom og skade kan skje uventet og det er ikke bestandig at man har de økonomiske ressursene som trengs når uhellet er ute. En god forsikring dekker store deler av diagnostikk, behandling og pleie av ditt syke dyr. Dersom du i tillegg har dødsforsikring mottar du erstatning dersom dyret ditt dør eller må avlives. Vi anbefaler å forsikre dyr så tidlig som mulig, da unge dyr er mer utsatt for skade og sykdom enn voksne dyr. I tillegg finnes det mange lidelser som forsikringer bare dekker dersom dyret blir forsikret før en viss alder.

 

Finn en forsikring som passer ditt dyr


Det finnes mange forskjellige typer forsikringer. Det kan være lurt å sammenligne forskjellige selskaper med hverandre, for å finne ut hva som passer akkurat dine behov best. Er du oppdretter av rasekatter trenger du kanskje en forsikring som dekker alt fra tapte inntekter ved død av avlshann, til skjulte feil hos kattungene. Mens en eier av en familiehund av blandingsrase vil ha mer bruk for en forsikring som kun dekker forskjellige skader og sykdommer som kan oppstå hos hunden.

Noen selskaper tilbyr direkte oppgjør, det vil si at hvis beløpet kommer over en viss sum, så kan veterinæren sende regning direkte til forsikringsselskapet og eier betaler bare egenandelen. Ulike forsikringer har ulike vilkår, så det er viktig at du setter deg nøye inn i dette før du tegner en forsikring.

 

Kontakt oss
Har du noen spørsmål rundt forsikringer eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt med oss.
Følg oss gjerne på Facebook.

resepsjon-hamar-dyreklinikk.jpg

Bestill time

Bestill time Ønsker du å bestille time til ditt kjæledyr? Ring oss, send oss en e-post eller bruk skjemaet på nettsiden. Vi hjelper deg gjerne.

 

Hamar Dyreklinikk | Vangsvegen 132, 2318 Hamar | Telefon: 62 50 91 00 | E-post: post@hamardyreklinikk.no

bottom of page