top of page

Om Hamar Dyreklinikk

Din hjemmekoselige dyreklinikk sentralt i Hamar.

Vi hører ofte at vi er en hjemmekoselig klinikk, hvor både dyr og mennesker føler seg sett – og det er vi glad for. Vi veterinærer, dyrepleiere og sykepleiere har alle et stort hjerte for dyr og elsker vår hverdag med dyr og å kunne hjelpe dem.

 

Hamar Dyreklinikk har moderne utstyr og tilbyr et bredt spekter av veterinærtjenester for hund og katt. Vi tar også innledende undersøkelser av kanin og gnagere, og henviser dem videre hvis det kreves avansert behandling. Du kan lese mer om våre tjenester og hva vi tilbyr her.

 

Du er alltid velkommen til å stikke innom og hilse på oss, dersom du er forbi klinikken. Vi gleder oss til å hilse på deg og ditt kjæledyr! Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

resepsjon-hamar-dyreklinikk.jpg

Omsorgsfull behandling

Vi er en klinikk med stor omsorg for dyr, og ønsker at et besøk hos oss blir hyggelig både for dyr og eier. På klinikken må vi noen ganger gjøre ting som dyret synes er ubehagelig eller skremmende, men vi prøver å minimere stress og gjøre prosedyrer så skånsomt som mulig. Hvis det er behov for det, så får dyret noe å slappe av på, slik at vi ikke stresser det unødvendig.

Sentral beliggenhet

Klinikken ligger i Aslagården sentralt i utkanten av Hamar sentrum, med gratis kundeparkering i 45 minutter (husk å trekke P-lapp).

Minimal ventetid

Hos oss ønsker vi å hjelpe deg så fort som mulig. Vi setter av tid til akutte tilfeller og prøver å være fleksible med tidspunkt. Kom gjerne innom hvis du er forbi, så finner vi en time til deg og dyret ditt.

God atmosfære

Det er ikke en hemmelighet at vi som jobber her elsker jobben vår og har det fantastisk gøy sammen på jobb. Vi håper at det er medvirkende til at kunder synes det er hyggelig å komme til oss.

Kveldsåpent

Vi har åpent på kveldstid på torsdager. Det gir deg mulighet til å komme til klinikken utenfor normal arbeidstid. Kveldstimene er ment for enkle undersøkelser og vaksiner, større utredninger og operasjoner må bli satt opp på dagtid.

Akuttbehandling

Vi setter av tid til akutte konsultasjoner, så vi kan som oftest ta i mot syke og skadde dyr samme dag. Ring oss for å sette opp en tid. Vi har et tett samarbeid med andre dyreklinikker, som vi kan henvise videre til dersom det er nødvendig.

Møt vårt team

bottom of page