top of page

ID-merking av hund

Vi ID-merker dyret ditt her på klinikken. ID-merke er et eiermerke og kan brukes for å spore opp eier, samt det er påkrevd ved utenlandsreiser. ID-merking er en liten mikrochip, en databrikke som føres inn under huden ved hjelp av en kanyle. Det er ikke nødvendig å sedere dyret da dette kan settes på våken hund. Nummeret på mikrochipen registreres i et sentralt register, sammen med opplysninger om dyret (navn, alder, art og rase) og dyreeier (navn, adresse og telefonnummer). Mange oppdrettere ID-merker valpene før de leveres til nye eiere, andre lar ny eier ordne det hos sin veterinær. Er du i tvil om hunden din er ID-merket så kan du komme innom resepsjonen slik at vi kan lese av med en avleser, eller hør med oppdretteren din om dette er utført. 

Veterinærer, politi og redningstjenester har mikrochipavlesere

Vi vil på det sterkeste anbefale å ID-merke dyret ditt. På denne måten kan vi enkelt spore opp eier hvis vi får inn et dyr som er på avveie. Ta kontakt om du ønsker å bestille time eller om du har noen spørsmål.

resepsjon-hamar-dyreklinikk.jpg

Bestill ID-merking

Ønsker du å bestille en ID-merking til hunden din? Ring oss, send oss en e-post eller bruk skjemaet på nettsiden. Vi hjelper deg gjerne.

 

Hamar Dyreklinikk | Vangsvegen 132, 2318 Hamar | Telefon: 62 50 91 00 | E-post: post@hamardyreklinikk.no

bottom of page