top of page

Alle dyr skal få en trygg og god behandling

Vårt team består av veterinærer, dyrepleiere og sykepleiere som alle et stort hjerte for dyr og som brenner for dyrenes velferd. Med høy kompetanse, godt samarbeid og moderne utstyr kan vi tilby bredt spekter av veterinærtjenester for hund og katt. Vi tar også innledende undersøkelser av kanin og gnagere, og henviser dem videre hvis det kreves avansert behandling.

Hos oss skal både dyr og mennesker føle seg sett

For oss er det viktig å ha en personlig relasjon til både eier og dyr. Du som eier skal føle deg ivaretatt og sikker på at kjæledyret ditt er i trygge hender under hele behandlingen. Enten det er snakk om standard helsekontroll eller en operasjon vil vi kunne hjelpe deg.

På klinikken foretar vi behandlinger som polikliniske undersøkelser som sjekk av øyne og ører, halthetsutredninger og innledende indremedisinske utredninger. Vi utfører også analyse av urinprøver, hud- og pelsprøver, samt blodprøver. I tillegg har vi bildediagnostikk som røntgen og ultralyd, og har mulighet til å undersøke det vi ikke ser med det blotte øyet. Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

resepsjon-hamar-dyreklinikk.jpg

Bestill time

Vi er en klinikk med stor omsorg for dyr, og ønsker at et besøk hos oss blir hyggelig både for dyr og eier. På klinikken må vi noen ganger gjøre ting som dyret synes er ubehagelig eller skremmende, men vi prøver å minimere stress og gjøre prosedyrer så skånsomt som mulig. Hvis det er behov for det, så får dyret noe å slappe av på, slik at vi ikke stresser det unødvendig.

 

Ønsker du å bestille time til ditt kjæledyr? Ring oss, send oss en e-post eller bruk skjemaet på nettsiden. Vi hjelper deg gjerne.

 

Hamar Dyreklinikk | Vangsvegen 132, 2318 Hamar | Telefon: 62 50 91 00 | E-post: post@hamardyreklinikk.no

bottom of page